Wonen

Heeft u een taxatie nodig van uw bestaande of nieuwe woning? Heideweg kan dit snel en conform de gestelde kwaliteitseisen voor u uitvoeren.

Taxatierapporten moeten tegenwoordig vaak gevalideerd worden door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dat betekent dat het taxatierapport wordt gekeurd door het NWWI of TVI om er op toe te zien dat elke taxatie uniform is en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en objectieve woningtaxaties.
Onze taxateurs zijn daarom aangesloten bij het NWWI en TVI en werken volgens een uniform, gestandaardiseerd digitaal proces.

Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend een aanvraag te doen voor uw taxatie. U kunt hiervoor het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met u op om uw taxatie-aanvraag en het tarief te bespreken. Gemiddeld heeft u het taxatierapport binnen 5 werkdagen, na opdrachtbevestiging, in uw bezit. Wanneer er sprake is van een spoedopdracht, is vaak zelfs een snellere uitwerking mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerben Schol of Kiki van Kasteren.

NWWI Vastgoed Pro